Fonduri neramursabile de 4,5 milioane lei de la CJ Cluj. Cele mai mari sume merg la biserici şi sport

Fonduri neramursabile de 4,5 milioane lei de la CJ Cluj. Cele mai mari sume merg la biserici şi sport
| Foto: Consiliul Judeţean

ONG-urile pot depune cereri pentru finanţări nerambursabile de la Consiliul Judeţean Cluj pentru programe educative, culturale şi sportive în 2018. Sume de bani sunt prevăzute şi pentru cultele religioase.

Depunerea solicitărilor se poate face în perioada 2 martie 2018 - 16 martie 2018, ora 13.30, la Registratura Consiliului Județean Cluj.

„Dorința noastră este aceea de a sprijini, în condiții de maximă transparență și corectitudine, cât mai multe proiecte ale entităților non-profit, convinși fiind de contribuția benefică pe care acestea o pot aduce la dezvoltarea comunităților clujene. Și, pentru că anul 2018 are o semnificație aparte, în plus față de domeniile de finanțare deja consacrate, anul acesta vom sprijini și o serie de inițiative menite să marcheze așa cum se cuvine Centenarul", a declarat Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj.

  • Pentru programele și proiectele din sfera tineretului și socio-educaționale - 500.000 de lei
  • Pentru susținerea structurilor sportive - 1.200.000 de lei
  • Pentru programele, proiectele și acțiunile organizate în domeniul cultural - 500.000 de lei
  • Pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase recunoscute legal - 2.000.000 de lei
  • Pentru Centenarul Marii Uniri - 300.000 de lei

Toți cei interesați sunt rugați să consulte noile Regulamente de acordare a finanțărilor nerambursabile care au fost aprobate în ședința deliberativului clujean din data de 31 ianuarie 2018.

Comenteaza