Fostul CEC din centrul Clujului se transformă în KFC

Fostul CEC din centrul Clujului se transformă în KFC
Încă un KFC la Cluj. US Food Networks, firma cxare deţine brandul KFC în România, a câştigat licitaţia pentru parterul unei clădiri istorice a Clujului.

Ofertele pentru închirierea mai multor spaţii comerciale din Cluj-Napoca au fost deschise în această dimineaţă la Primăria din Cluj-Napoca.

Spaţiile au fost atribuite în urma unei licitaţii cu strigare şi au fost contractate pentru sume între 35 şi 88 lei pe metrul pătrat, lunar.

Spaţiile se află pe Calea Floreşti şi pe străzile Horea, Bolyai şi Iuliu Maniu. Cel mai ieftin contract, pe Bolyai 4, a fost atribuit Van 3 Construct, pentru suma de 35 de lei lunar pentru fiecare metru pătrat, în vreme ce cel mai scump spaţiu se află pe strada Iuliu Maniu 1, spaţiu atribuit US Food Network pentru înfiinţarea unui restaurant, şi unde un metru pătrat costă, lunar, 88 de lei. Acesta este de fapt spaţiul fostei agenţii CEC din centrul Clujului, unde va fi amenajat un restaurant din lanţul KFC. Acesta ar fi al treilea restaurant din reţea din Cluj, după cele din cele două mall-uri. Unitatea are front la stradă şi este compusă din două niveluri: subsol şi parter, pe 535 mp, ceea ce înseamnă că firma care a câştigat licitaţia va achita, în fiecare lună, peste 47.000 de lei Primăriei din Cluj-Napoca. Companiile interesate erau Direct Client Services pentru o librărie Cărtureşti şi US Food Network pentru un restaurant. Vezi aici detalii despre negocierile privind spaţiul de pe "strada în oglindă".

Întrebaţi câţi bani investesc în spaţiu exceptând chiria şi când vor deschide restaurantul, reprezentanţii US Food Network au precizat că vor reveni ulterior cu aceste informaţii. "În prezent suntem la nivel de proceduri legale, urmează apoi proiectarea, avizele şi altele", spune Cristina Tudor, responsabilul de relaţii publice al KFC România. Ea spune că informaţiile vor fi difuzate când procedurile vor fi finalizate. "Momentan este prematur să oferim vreo informaţie", a spus ea.

Valoarea totală lunară pe care aceste spaţii o vor aduce ca venituri la bugetul local este de 84.619 lei, arată Primăria. Jumătate din sumă vine de la un singur chiriaş, US Food Network.

Comenteaza