Laszlo Attila, după ce a fost scos pe "linie moartă" de colegii din UDMR, la alegerile locale: "Mă aşteptam"

Laszlo Attila, după ce a fost scos pe
Actualul viceprimar al UDMR, care s-a trezit astăzi pe un loc neeligibil pe lista propunerilor de consilieri locali ai formaţiunii politice, acceptă decizia şi spune că nu e nicio surpriză pentru el, în ciuda celor opt ani de experienţă în administraţia publică.

"Acest rezultat de astăzi nu este nicio surpriză pentru mine. Nu mă surprinde. Respect această listă, le urez mult succes colegilor. De fiecare dată mi-am făcut treaba onorabil, orinde aş fifost. probabil asteanu au fost argumentele", a spus el pentru ziuadecj.ro.

"La ora actuală văd acest fenomen la toate partidele politice. acordăm din ce în ce mai puţină importanţă expertizei, experienţei şi asta am constatat şi la noi. Mă aşteptam la o astfel de atitudine. A apărut o nouă generaţie, pe care o accept şi asta e. Dar în acelaşi timp eu vin din viaţa privată. Niciodată, nici măcar o secundă, nu am avut cineştiece ambiţii politice", adaugă el.

Laszlo Attila are opt ani de experienţă în administraţia publică, dintre care în ultimii patru ani a ocupat funcţia de viceprimar în Cluj-Napoca. Recunoaşte că locul pe care îl ocupă pe listă nu este unul eligibil. Ce va face după alegerile din 10 iunie? "La această întrebare vă rog să îmi permiteţi să nu vă răspund", spune el.

"Până la sfârşitul mandatului sunt viceprimar al acestui municipiu şi îmi desfăşor activitatea în continuare", conchide el.

La votul Biroului Executiv al UDMR Cluj, de astăzi, Laszlo Attila a adunat doar 36 dintre cele 99 de voturi exprimate şi va ocupa, astfel, locul al şaptelea, neeligibil, pe lista de candidaţi pentru Consiliul Local a UDMR.

Comenteaza