Liviu Dragnea vine mâine la Cluj. Va participa la o dezbatere publică privind regionalizarea

Liviu Dragnea vine mâine la Cluj. Va participa la o dezbatere publică privind regionalizarea
Vicepremierul Liviu Dragnea vine mâine la Cluj pentru a participa la o dezbatere publică privind procesul de regionalizare, Regiunea Nord Vest. Evenimentul va avea loc la Hotel Napoca, sala Forum, de la ora 10.

Alături de vicepremier, la eveniment vor participa Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca şi alţi reprezentanţi ai administraţiei publice locale din regiunea de dezvoltare Vest.

Dezbaterea reuneşte, totodată, reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, ai grupului de lucru academic din Consiliul Consultativ pentru Regionalizare (CONREG), ai societăţii civile, specialişti.

La finalul dezbaterii va avea loc o conferinţă de presă.

Evenimentul face parte din seria de consultări organizate de MDRAP, începând din luna mai, în fiecare regiune de dezvoltare pentru definitivarea propunerilor privind procesul de regionalizare-descentralizare. Primele dezbateri au avut loc la Iaşi, Craiova, şi Timişoara. Dezbaterile în plan local reprezintă una dintre etapele procesului de pregătire a proiectului de regionalizare-descentralizare.

Tot mâine, la ora 15, Liviu Dragnea va participa la lansarea volumului „O Românie interioară" semnată de Vasile Sebastian Dâncu, în cadrul Festivalului de Carte Transilvania din Piaţa Unirii. La eveniment va participa şi Ioan Rus.

Citeşte şi Regionalizarea a făcut primul pas oficial

Dragnea la Cluj: Legea de înfiinţare a regiunilor, adoptată în noiembrie. Sper prin angajarea răspunderii

Comenteaza