Moisin şi Boştină, la aceeaşi masă la "U"

Moisin şi Boştină, la aceeaşi masă la
Viceprimarul Radu Moisin a fost mandatat în urmă cu puţine minute de către Consiliul Local să voteze favorabil proiectele din cadrul Adunărilor clubului de fotbal Universitatea, din 29 august.

Primarul Sorin Apostu a explicat plenului că este nevoie ca reprezentantul forului local în AGA nu doar să participe la şedinţă, ci să şi susţină proiectele Adunării Generale Ordinare şi ale Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor clubului. În acest sens a fost propus un amendament, votat de toţi consilierii, pentru desemnarea lui Moisin ca reprezentant al forului local la clubul de fotbal Universitatea.

Consilierii s-au exprimat prin vot secret. După exprimarea voturilor, consilierul PSD Claudia Anastase l-a anunţat pe viceprimar că UDMR a votat împotriva sa. "Aveţi şapte voturi împotrivă şi 14 pentru. UDMR sigur a votat împotrivă", a menţionat Anastase.

Potrivit primarului, la şedinţa din 29 august unul dintre proiectele importante care vor fi analizate se referă la reducerea numărului de membri din Consiliul de Administraţie. "Numărul membrilor din CA se va reduce de la 5 la 3. Cel mai important este că şi echipa va avea un reprezentant, căpitanul acesteia, Gabi Boştină (foto-n.red.)", a subliniat primarul.

Comenteaza