News alert Video Șantierul de pe strada Eroilor din Florești, preluat de primărie. Zona a fost securizată

Șantierul de pe strada Eroilor din Florești, preluat de primărie.  Zona a fost securizată

Primarul Bogdan Pivariu le-a cerut scuze floreștenilor pentru ambuteiajele create și anunță ce lucrări se vor face în zonă, în perioada imediat următoare. 

"Am finalizat procesul de preluare a șantierului de pe strada Eroilor. Acesta a reintrat în custodia Primăriei Florești. Ne cerem scuze pentru ambuteiajele create, dar securitatea floreștenilor primează și, din acest motiv, de îndată ce am preluat șantierul, am trecut la securizarea lui, demers care a generat disconfortul participanților la trafic", a anunțat Bogdan Pivariu, pe pagina sa de Facebook.

Pivariu spune că în următoarele zile vor fi trasate trecerile de pietoni și se vor monta indicatoare de circulație. "Pentru ca această zonă să nu mai fie o acumulare de noroi și murdărie, vom reabilita trotuarele, vom amenaja intrările în zonele adiacente străzii Eroilor și vom elimina gropile în care se acumula apa.

De asemenea, de câte ori va fi necesar, strada va fi măturată și spălată cu utilaje speciale. Următoarea etapă în ceea ce privește acest șantier este obținerea unei evaluări tehnice cu privire la stadiul lucrărilor realizate de fostul constructor, după care vom trece la o nouă licitație pentru reluarea lucrărilor.

Fac apel, încă o dată, la înțelegerea dumneavoastră și vă rog să imi semnalizați orice situație pe care o identificați în ceea ce privește traficul pe acest tronson. Vă vom ține la curent cu evoluția privind acest șantier!", a menționat Pivariu.

În luna ianuarie, firma Construcții Napoca, responsabilă cu lucrările de pe strada Eroilor, a reziliat contractul cu Primăria Florești. 

Citește și:

Administrația floreșteană își pregătește „apărarea” în viitorul proces cu firma, pentru șantierul de pe Eroilor

Replica lui Pivariu, după anunțul firmei Napoca: „Nu pot să nu iau atitudine la calvarul prin care trec floreștenii zi de zi pe strada Eroilor”

Napoca SA „rupe” contractul pentru Strada Eroilor din Florești. Firma dă în judecată Primăria și cere daune

Comenteaza