Se fac angajări la cantinele primăriei. Când se deschid unităţile din centru şi Grigorescu

Se fac angajări la cantinele primăriei. Când se deschid unităţile din centru şi Grigorescu
Conducerea Serviciului cantină din cadrul primăriei cere angajarea a 41 de persoane, având în vedere că în acest an se vor deschide unităţile de alimentaţie publică din centrul oraşului şi din cartierul Grigorescu.

Conform noii organigrame, serviciul va avea 115 posturi din care 16 de conducere. Propunerea avansată de conducerea Serviciului cantină al primăiei va fi dezbătut în cadrul şedinţei de Consiliu Local de joi, 19 iunie.

Grădina de Vară Hoia de pe strada Eremia Grigorescu, din apropierea arterei Tăietura Turcului, a fost transferată în administrarea Serviciului cantina primăriei la şedinţa din 20 februarie a Consiliului Local. Locaţia de 300 mp a fost transformată în unitate de alimentaţie publică cu autoservire, după modelul cantinei din cartierul Someşeni şi urmează să fie inaugurată până la finele lunii iulie.

Cantina de cartier va deservi, în special, persoanele cu venituri modeste - pensionari - care vor putea lua masa cu 8 lei pe zi printr-un sistem de tip abonament, programul fiind între orele 11:00 şi 16:00.

Serviciul din subordinea primăriei a primit anul trecut un alt spaţiu pe strada Avram Iancu. Imobilul are 492 mp şi a fost preluat de primărie de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu". Spaţiul este compus dintr-o sală de mese, trei magazii, două antree, vestiar, două bucătorii, carmangerie, birou, arhivă şi grupuri sanitare. În această locaţie cantina doreşte să dezvolte servicii de catering pentru elevii de la şcolile şi liceele din centrul oraşului. Aici va exista şi o linie destinată salatelor şi sandwich-urilor. Darea în folosinţă a unităţii de pe Avram Iancu se va face în perioada august-septembrie.

Serviciul Cantină a mai deschis în 2011 un restaurant cu autoservire, Memo 10, într-un spaţiu atribuit cu titlu gratuit de primărie, în centrul oraşului. În 2013, restaurantul Memo 10 a înregistrat un profit de peste 3.000 de euro

 

Comenteaza