Se face HARTA educației formale și nonformale din Zona Metropolitană Cluj. Cum poţi contribui

Se face HARTA educației formale și nonformale din Zona Metropolitană Cluj. Cum poţi contribui
| Foto: Edupedu.ro

Clujenii sunt invitaţi să contribuie la realizarea primei cercetări privind ,,Maparea educației formale și nonformale în Cluj-Napoca și în Zona Metropolitană", prin completarea prezentului chestionar.

Studiul își propune o mapare a oportunităților educaționale existente și a furnizorilor cheie de educație, atât formală, cât și nonformală, în Cluj-Napoca și zona metropolitană.

"Această componentă a proiectului intenționează să colecteze date anonimizate de la elevi sau adulți, care beneficiază de cursuri sau activități de învățare nonformală, de la părinți ai căror copii sunt implicați in astfel de activități, și de la persoane sau organizații care oferă servicii de învățare nonformală.

În cadrul acestui chestionar am structurat mai multe secțiuni, care le oferă respondenților posibilitatea de a descrie unul sau mai multe cursuri sau activități din cadrul învățării nonformale (toate acele activități care sunt desfășurate în afara mediului școlar).

În cadrul chestionarului există o componentă care urmărește colectarea de date anonimizate privind valorile educaționale ale respondenților și felul în care aceștia consideră că ar arăta situația ideală din perspectiva accesului la educația non-formală", transmit cei de la Zona Metropolitană Cluj (ZMC).

Studiul este realizat pentru Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ZMC, cu sprijinul Fundației Botnar și Primăriei Cluj-Napoca. Studiul urmărește să identifice și să măsoare, pentru prima dată în Cluj-Napoca și ZMC, toate eforturile care se fac în domeniul educației nonformale și formale. Acesta va servi ca un moment zero pe termen lung și va permite luarea deciziilor în educație bazate pe date, în viitor. Puteți accesa chestionarul aici https://np03nfr2lze.typeform.com/to/saaYrgR3

Comenteaza