Video Cluj-Napoca: Trubaduri fericiţi, terapie cu şoferii nervoşi şi frustraţi, la semafor / "Așa e după ce-ți plătești chiria"

Cluj-Napoca: Trubaduri fericiţi, terapie cu şoferii nervoşi şi frustraţi, la semafor / "Așa e după ce-ți plătești chiria"
| Foto: captura video https://www.facebook.com/manoandgregor/

Un moment de fericire marca Mano & Gregor, care a devenit un experiment social reuşit, a fost oferit clujenilor din centrul municipiului în urmă cu câteva zile. 

"Zona de confort este un mic demon din viaţa fiecăruia dintre noi, de care pare uneori imposibil să evadăm. Atunci când întâlnim ceva necunoscut, acesta reprezintă imediat o ameninţare pentru creier şi, după cum ştim, principalul rol al creierului nostru este să ne protejeze de pericole. Prin urmare ne punem adesea o bulă de sticlă în jurul nostru în care nu intră şi nu iese nimic. 

În filmuleţul de mai sus am încercat să facem exact opusul. Şoferii nervoşi şi frustraţi s-au  transformat în copii zâmbitori, iar pietonii nu au trecut în mod obişnuit pe trecerea de pietoni", scriu cei de la Mano & Gregor pe pagina de Facebook

Clipul, filmat în faţa trecerii de pietoni de la Sora, al celor de la Mano & Gregor a fost preluat de I Love You Cluj şi dat mai departe, spre terapie, şi clujenilor de pe Facebook sub titlul "Trăieşte momentul. Be Happy!"

Imediat au curs comentariile celor care s-au bucurat de câteva clipe de fericire filmate în buricul târgului: 
"Așa e după ce-ți plătești chiria în Cluj."
"This is life, joy, enjoy, love Cluj and his peoples! hey!"
"Terapie prin muzica, fără stress. Drumuri bune pentru toți."
"Foarte fain"
"Foarte tare"
"Bravo băieţi"
"Oameni minunați!"
"Clujule te iubim!"
"Super tare. Îţi mai trec nervii"
"Taree! Inedit şi frumos!", au fost câteva dintre comentariile ale celor care au apreciat momentul artistic. 

Mano&Gregor este o formaţie de indie folk din România. Aceasta se singularizează prin experienţa vocal-instrumentală a lui Gregor, aka Gergő Petri, care a fost membru în trei trupe până acum, şi prin cea a lui Mano, alias Botond Raduly, concurent X Factor România şi Ungaria şi semifinalist la Vocea României. Foşti colegi de liceu la Sfântu Gheorghe, cei doi locuiesc la Cluj-Napoca, unde au pus bazele trupei actuale.

Comenteaza