Coada de la Secţia 4 de Poliţie din Mănăştur nu îi convinge pe clujeni că trăiesc în oraşul cu cea mai ridicată calitate a vieţii

Coada de la Secţia 4 de Poliţie din Mănăştur nu îi convinge pe clujeni că trăiesc în oraşul cu cea mai ridicată calitate a vieţii

Municipiul Cluj-Napoca are cea mai ridicată calitate a vieții din ţara noastră, conform Barometrului Urban național publicat recent. Unii clujeni spun că, nici vorbă. 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Chiar dacă oraşul nostru a fost desemnat ca fiind cel care are cea mai ridicată calitate a vieţii din ţară, nu toţi locuitorii din oraş simt că ar fi adevărat.

Un clujean aflat în această dimineaţă la o instituţie publică, mai precis la Secţia 4 de Poliţie, din cartierul Mănăştur a fost nevoit să stea la o coadă destul de considerabilă pentru a obţine un certificat de cazier judiciar, lucru care îl face să pună serios la îndoială faptul că suntem fruntaşi pe ţară la calitatea vieţii.

"Coadă la certificatul de cazier judiciar în Mănăştur, Secţia 4, o umilință pentru contribuabili, mai ales în vreme de pandemie", ne-a scris acesta pe numărul de WhatsApp şi ne-a trimis o imagine cu dovada dezamăgirii sale.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza