AFCN dă 15 milioane de lei pentru proiecte culturale în 2022

AFCN dă 15 milioane de lei pentru proiecte culturale în 2022

Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) anunță deschiderea apelului de proiecte culturale pentru sesiunea de finanțare I/2022.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Bugetul prevăzut este de 15 milioane de lei și acoperă 12 arii tematice în care pot fi încadrate ofertele culturale: : ARTE VIZUALE, TEATRU, MUZICĂ, DANS, ARTĂ DIGITALĂ ȘI NOILE MEDII, INTERVENȚIE CULTURALĂ, REZIDENȚE DE CREAȚIE, EDUCAȚIE PRIN CULTURĂ, PROMOVAREA CULTURII SCRISE, PATRIMONIU CULTURAL MATERIAL, PATRIMONIU CULTURAL IMATERIAL, PROIECTE CU CARACTER REPETITIV.

Un operator cultural poate înscrie în maximum 2 (două) oferte culturale pe sesiune. Precizăm că în cadrul acestei sesiuni se pot depune proiecte de rezidențe de creație, arie care se anunță doar o dată pe an, în sesiunea din septembrie. Se menține condiția de eligibilitate ca ofertele culturale depuse să nu fie co-finanțate din alte fonduri publice care aplică scheme de minimis.

Perioada de înscriere a proiectelor culturale pe platforma online începe pe 8 septembrie și se încheie pe 7 octombrie 2021.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza