Biblioteca Centrului Cultural German va primi titlul de “Sală germană de lectură”

Biblioteca Centrului Cultural German va primi titlul de “Sală germană de lectură”
Biblioteca Centrului Cultural German din Cluj-Napoca va fi inclusă pe lista bibliotecilor care poartă licenţa “Sală germană de lecturî”, acordată de Institutul Goethe, asociaţie de promovare a limbii germane existentă în peste 80 de ţări.
Biblioteca CCG Cluj-Napoca va primi titlul de “Sală de lectură germană” joi, de la ora 15, în cadrul unei ceremonii la care vor participa rectorul Universităţii Babeş-Bolyai, Andrei Marga, preşedintele Societății Culturale Româno-Germane şi Eleonore Ellwanger, din partea Institutului Goethe din Bucureşti.

“Biblioteca Centrului Cultural German Cluj-Napoca este din 1994 locul pentru informare şi educaţie despre Germania, literatura şi ştiinţa acestei culturi. Cu accent pe literatura pentru copii şi tineret, biblioteca se adresează nu numai studenţilor şi profesorilor universitari, ci este deschisă oricui interesat de limba germană, literatură şi actualitatea germană, indiferent de varstă”, precizează reprezentanţii CCG cluj-Napoca, într-un comunicat de presă.

Comenteaza