Dragoş Bucur a renunţat la America pentru România

Dragoş Bucur a renunţat la America pentru România
Cel mai viu episod al TIFF Lounge a avut loc în compania lui Dragoş Bucur, unul dintre cei mai în vogă actori români. Acesta a explicat cum a ajuns să joace alături de Colin Farrell în pelicula The Way Back/ “Drumul de întoarcere”, proiectat la TIFF.

"A fost ciudat. Aveam o agenţie de casting atunci şi am trimis opt fotografii, inclusiv a mea. A trecut o vreme şi apoi a venit vestea că am fost acceptaţi, şi eu, şi colegul Alex Potocean. Ambii mai aveam filme în portofoliu, aşa că asta a contat la CV în mod cert", a spus Bucur. El a uimit asistenţa spunând că a renunţat, iniţial, la filmul american în favoarea pelicului "Poliţist, adjectiv", a lui Corneliu Porumboiu. "Eu sunt loial de felul meu şi eram implicat mai demult în acest proiect, nu îl puteam abandona. Filmările s-au suprapus şi am renunţat la filmul american, dar apoi au avut loc nişte amânări şi am putut să le joc pe ambele", a mai spus el. Dragoş Bucur a povestit şi modul în care a evoluat alături de renumitul actor Colin Farrell. "Este un mare profesionist, nu are fiţele de mare vedetă. Lumea zice că bea, dar nu a băut deloc în timpul filmărilor. Stătea cu noi, făceam glume. Nu mânca cu noi, avea rulota lui, dar stătea la cafele. Un tip ok, glumeţ, un profesionist".

Filmul regizat de Peter Weir a fost o rampă de lansare pentru actorul român care lucrează acum cu un agent: "Placa turnantă a castingurilor pentru a ajunge în SUA trece prin Londra. Eu am acum agent, şi el mă plasează la castinguri. E fundamental, nu exişti fără agent. Ştiu câţiva actori români care au agenţi: Vlad Ivanov, Iureş, Marinca, eu. Filmul lui Weir a fost poarta mea de intrare. Acum lucrez la serialul de televiziune «Titanic», ce va rula în Anglia şi SUA şi care e turnat la Budapesta", a dezvăluit actorul.

 

Etichete
Comenteaza