Începe Wonderpuck! Carnaval, concerte, teatru de păpuşi şi concursuri în Piaţa Unirii

Începe Wonderpuck! Carnaval, concerte, teatru de păpuşi şi concursuri în Piaţa Unirii
Clujenii sunt invitați, cu mic, cu mare, la prima ediție a festivalului în aer liber "WonderPuck", care are loc în acest weekend. Intrarea la toate evenimentele din cadrul festivalului va fi liberă.

Deschiderea oficială a festivalului va avea loc vineri, de la ora 15, pe Scena Mare amenajată în Piața Unirii, unde va cânta Corul Junior VIP, urmat de un concert cu piese Disney susținut de Fanfara Militară din Cluj-Napoca. La finalul primei zile a festivalului, Teatrul Puck va interpreta piesa „Sărmanul Djoni și Arnica" / "Szegény Dzsoni és Árnika" (în limba maghiară).

Sâmbătă va fi ziua dedicată marionetelor. Astfel, de la ora 10 clujenii sunt invitați la spectacolul „Scufița Roșie și Lupul cel Flămând", urmând ca, pe toată durata zilei, spectacolele să se succeadă unul după altul pe ambele scene amplasate în Piața Unirii. Astfel, la ora 16:45 va avea loc „Invazia Marionetelor", iar de la 19 centrul Clujului va găzdui Petrecerea Costumelor - Carnaval în aer liber.

Tot sâmbătă, dar de la ora 19:30, are loc mult așteptata Tombolă Fermecată. Copiii care iau parte la distracție cu măști sau costume pot fi câștigătorii unuia dintre premiile puse în joc. Premiul I al tombolei va consta într-un sejur de 7 zile pe Litoralul Mării Negre. Locul II constă într-un ghiozdan echipat complet oferit şi un set Lego, premiul III le va aduce celor cinci câștigători câte un ghiozdan complet echipat, iar alţi 10 copii vor primi abonamente la toate spectacolele Teatrului „Puck" din actuala stagiune. Seara de sâmbătă se va încheia cu un concert Voltaj Academy, pe Scena Mare din Piaţa Unirii.

Ultima zi a festivalului WonderPuck, cea de duminică, va începe cu un concert al Cvartetului RRH, format din elevi și profesori ai Colegiului de Muzică „Sigismund Toduță". Vor avea loc, de asemenea, spectacole susținute de artiști din Cluj, Baia Mare, Deva, Satu Mare și Dej. De la ora 14, trupa de dans „Rosenstrauss" a Colegiului „Andrei Mureșanu" din Dej la va oferi celor prezenți o demonstrație de dansuri germane. Închiderea oficială a festivalului va avea loc la 14:30, pe Scena Mare.

Festivalul WonderPuck este organizat de Teratrul "Puck" şi se bucură în acest an de susținerea fundației ESUA, a fundației LIONS şi a Primăriei Cluj-Napoca.

Comenteaza