O comedie dramatică cu Mickey Rourke, în deschiderea Comedy Cluj 2015 VIDEO

O comedie dramatică cu Mickey Rourke, în deschiderea Comedy Cluj 2015 VIDEO
O comedie dramatică a regizorului și scenaristului Tony McNamara, film care a avut premiera anul acesta la Festivalul de la Tribeca și a cărui scenariu a fost nominalizat printre cele mai bune ale anului de către Asociația Scenariștilor Australieni, deschide cea de a VII-a ediție a Festivalului lnternațional de Film Comedy Cluj, care va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 16-25 octombrie 2015.

Ashby e filmul ce dă șansa publicului clujean de a-l redescoperi pe Mickey Rourke (aici în rolul unui asasin CIA la pensie și cu doar câteva luni de viață rămase) într-o poveste despre prietenii neașteptate, vecini pe care nu știi dacă să ți-i dorești și disperarea pe care doar un adolescent o poate avea în nevoia de a se intrega într-o comunitate nouă.

Proiecția va avea loc vineri, 16 octombrie 2015, începând cu ora 19:00, la Cinematograful Florin Piersic.

În cadrul ediției din 2015 a Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj vor rula circa 200 de filme, în special independente, artistice și documentare, realizate fără finanțări publice sau ale unor companii gigant. Producțiile provin din toate zonele globului: Europa, Statele Unite, Malaezia sau Africa de Sud. 

Comenteaza