Oscarurile se sărbătoresc la Casa TIFF

Oscarurile se sărbătoresc la Casa TIFF
Cea mai mare sărbătoare a filmului ajunge și la Cluj-Napoca, prin Casa TIFF, care va organiza două seri tematice dedicate celor mai bune filme din lume.

Evenimentele încep în 23 februarie, în clubul Casei TIFF, prin „Oscar Movie Night Party", o seară în care oaspeții sunt așteptați în costume de film și răsplătiți cu un concert live al trupei clujene Maya. Personajele pot fi din orice film - costumul de super-erou, rochii de seară sau uniforme văzute în peliculele pe care nu le vom uita niciodată.

Trupa Maya aduce serii o doză de rock inteligent de la Cluj: slow-rock de influență britanică, cu elemente acustice, pop progresiv și alternativ. Melodiile lor au stat luni întregi în topurile muzicale ale radiourilor de profil din România, iar performanțele lor muzicale au fost răsplătite cu premii precum Best Progressive Band 2009 la Global Battle of the Bands și intrarea în finala Battle of Songs Romania 2009.

Intrarea la „Oscar Movie Night Party" costă 10 lei și include o băutură din partea casei.

A doua zi, în noaptea de 24 spre 25 februarie, ceremonia decernării premiilor Oscar poate fi urmărită în direct la Casa TIFF, în cadrul evenimentului „And the winners are...". Încălzirea se va face cu un concurs de tip trivia, care începe la miezul nopții și în care vor fi răsplătiți cei care au cele mai bune cunoștințe legate de lumea filmului. Apoi, de la ora 2:00, se deschide transmisiunea live a ceremoniei de acordare a premiilor. Pentru a face față unei nopți lungi, prețul biletului de intrare (20 de lei) include o gustare, o cafea și un pahar de vin. De asemenea, oaspeții pot servi micul dejun, dimineață, tot la Casa TIFF.

Seara Oscarurilor va da prilejul clujenilor să câștige un abonament complet la ediția 2013 a Festivalului Internațional de Film „Transilvania" (TIFF). Participanții la evenimentul din seara de 24 februarie vor fi invitați să voteze cine vor fi câștigătorii premiilor Oscar; cei care anticipează cel mai bine opțiunile Academiei Americane de Film vor fi răsplătiți.

Premiul întâi este abonamentul complet TIFF 2013, premiul al doilea constă într-un abonament de două persoane la Cinema Victoria pentru o lună, iar premiul al treilea va aduce câștigătorului intrare liberă la toate petrecerile din Casa TIFF, timp de trei luni.

Comenteaza