Video SUPERB! Filarmonica din Cluj interpretează "Bohemian Rhapsody"

SUPERB! Filarmonica din Cluj interpretează "Bohemian Rhapsody"
| Foto: Arhiva

„Bohemian Rhapsody“, filmul despre viaţa lui Freddie Mercury şi legendara trupă Queen, a făcut senzaţie în întreaga lume, iar Rami Malek s-a ales cu Premiul Oscar pentru "Cel mai bun actor în rol principal". Celebra piesă va fi interpretată de Filarmonica Transilvania, în cadrul concertului de vineri, iar mai jos aveţi o mostră de la repetiţii. 

"O mică mostră de Bohemian Rhapsody de la repetiții, așa, doar cât să vă dăm un hint despre ce va fi, fără să dăm din casă chiar tot. Nu uitați să vă luați bilete pentru Sing the Spring and Swing II, din 20 martie, dacă vreți să luați parte la această experiență absolut de neuitat. Din păcate (sau din fericire), bilete pentru data de 15 nu mai sunt, așa că reluăm pe 20 martie concertul", transmit reprezentanţii Filarmonicii din Cluj.

De la baroc la rock

“O seară de neuitat, în care 70 de voci vă vor face să vibrați, vă vor purta de la baroc la rock, de la Mendelssohn la Queen, de la Abba la ritmuri africane. Copleșiți de cererea mare a publicului pentru 15 martie, reluăm cu bucurie ”Sing the Spring and Swing” și în 20 martie, de la ora 19:00. Piese de Antonio Lotti, Serghei Rahmaninov, Felix Mendelssohn, Miguel Matamoros, The Beatles, Madonna, The Police, Queen, ABBA”.

Comenteaza