Tarja Turunen concertează la Cluj-Napoca

Tarja Turunen concertează la Cluj-Napoca

Solista finlandeză Tarja Turunen revine în România pentru două concerte care vor avea loc marţi, la Arenele Romane din Capitală, şi miercuri, la Form Space din Cluj-Napoca.

Show-ul de la Bucureşti va avea loc indoor, în cort încălzit.

În deschiderea ambelor concerte vor urca pe scenă Abakas şi Serpentyne.

Primii vor urca pe scenă cei de la Abakas, care vor concerta de la ora 19,30. Ei vor fi urmaţi de Serpentine, de la ora 20,30.

Tarja Turunen va începe show-ul de la ora 21,30.

Tarja Turunen este una dintre cele mai cunoscute soprane ale lumii, statut pe care l-a câştigat atât după activitatea cu trupa Nightwish, cât şi datorită carierei sale solo.

Artista a colaborat cu artişti importanţi ai scenei metal, printre aceştia numărându-se Bjorn Strid de la Soilwork, Cristina Scabbia de la Lacuna Coil, Tommy Karevik de la Kamelot, Alissa White-Gluz de la Arch Enemy, Joe Satriani sau Mike Terrana.

Abakas vin din Norvegia şi abordează un rock clasic, old school, cu influenţe de prog şi ambiental.

Serpentyne sunt din Londra şi au peste 20 de ani de activitate. Abordează un symphonic metal cu influenţe de folk iar versurile pieselor sunt inspirate în mare parte de mitologie şi istorie.

Porţile Arenelor Romane se deschid la ora 19,00, iar concertele încep la ora 19,30.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toţi participanţii vor fi controlaţi în bagaje de agenţii de securitate. Este interzis accesul cu sticle, conserve; mâncare sau băuturi de orice fel; artificii, obiecte periculoase; arme, bâte, cuţite, spray-uri, lanţuri lungi, selfie stick, glow stick, obiecte ascuţite, artificii; substanţe interzise cf. legii 143 / 2000; obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser); aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil); aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale; animale de companie. Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Comenteaza