Teatrul Maghiar se redeschide cu spectacole pe malul Someșului

Teatrul Maghiar se redeschide cu spectacole pe malul Someșului

După o pauză impusă de trei luni, timp în care Teatrul Maghiar de Stat (TMS) Cluj a difuzat online spectacole de succes din anii precedenți, la final de iunie publicul este așteptat în aer liber.

Înainte de închiderea stagiuni, îi puteți revedea pe actorii TMS pe scena amplasată în curtea teatrului aflatăpe malul Someșului. În 26 și 27 iunie, ora 19:00, puteți viziona spectacolul "Homemade", iar în datele de 28 și 29 iunie, ora 21:00, "Concord floral".

"Homemade" este un proces de creație și o cercetare sociologică despre situația familiilor, axat în special pe participanții din cadrul proiectului. "Concord floral" abordează teme generale precum remuşcarea, sexualitatea, consecinţele irevocabile ale gesturilor noastre necumpătate, singurătatea ascunsă în spatele conviețuirii în colectivitate, și care nu poate fi evitată – o abordare din perspectiva acestei generaţii speciale.

Seria spectacolelor în aer liber va continua și la începutul lunii iulie. Biletele pentru spectacolele din luna iunie pot fi achiziţionate la casa de bilete a TMS, zilnic, între orele 10:00 și 14:00, precum şi online de pe www.biletmaster.ro. Numărul de locuri este limitat din cauza restricțiilor epidemiologice.

Comenteaza