Un profesor la Academia de Muzică are concert vineri la Filarmonică VIDEO

Un profesor la Academia de Muzică are concert vineri la Filarmonică VIDEO
Concert de pian vineri seara, în organizarea Filarmonicii de Stat Transilvania, susţinut de Silvia Sbârciu, doctor şi cadru didactic universitar la catedra de pian din cadrul Academiei de Muzică „Gh. Dima" Cluj-Napoca.

Tânăra pianistă va oferi publicului meloman Mozart - Concertul pentru pian şi orchestră în Si bemol major KV 595. Silvia Sbârciu a concertat în ianuarie, printre altele, la Piatra Newamţ şi Oneşti, iar la începutul lunii februarie, respectiv martie, artista clujeană a cântat în compania Filarmonicii din Oradea si a celei din Sibiu. Concertului de la Cluj-Napoca îi va urma cel de la Timişoara.

Sbârciu este însoţită vineri pe scena Filarmonicii de mezzosoprana Liliana Mattei Ciucă, de tenorul Ruben Mureşan, baritonul Cristian Hodrea şi basul Sandor Arpad. Dirijor este Paul Mann, din Anglia iar dirijorul corului este Cornel Groza.


Silvia Sbârciu este absolventă a Liceului de Muzică din Cluj-Napoca, cu o solidă pregătire muzicală la Academia de Muzică „Gh. Dima" din Cluj şi la Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst-Mannheim, Germania.

Comenteaza