„Ursulețul și anotimpurile" vine duminică la Teatrul „Puck"

„Ursulețul și anotimpurile" vine duminică la Teatrul „Puck"

Spectacolul „Ursulețul și anotimpurile" va fi prezentat, la Cluj-Napoca, de artiștii Teatrului „Prichindel" din Alba Iulia.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Micii spectatori clujeni sunt așteptați sâmbătă, 4 mai, de la ora 11.00, la Teatrul de Păpuși „Puck" la spectacolul  „Ciobănașul cu ochi de stele"/„A csillagszemű juhász", după o poveste populară, în regia și scenariul lui Szabó Attila.

A fost odată un rege care dădea porunci destul de nechibzuite. Tot atunci trăia și un ciobănaș care pur și simplu nu îndeplinea aceste porunci. Iar în momente de acest gen, situația trebuie confruntată. Dar oare cum o putem confrunta? Putem privi în ochii celui care tocmai deoache fără să amețim? Doar privirea fetei craiului îi umbrește, cât pentru o clipă, dar numai și numai pentru ca după aceea să se uite unul la altul cu o privire și mai curată. Lumea e bună câtă vreme căile vieții sunt ghidate de astfel de ochi de stele. Regia și scenariul sunt semnate de Szabó Attila, muzica de Csernák Zoltán Samu, iar păpușile, costumele și decorul de Miareczky Edit. Asistent de regie: Réka László. Asistent scenografie: Urbán Nikolett. Coregrafie: Fosztó András. Distribuție: Domokos Szabolcs, Urmánczi Jenő, Erdei Emese, Pünkösti Laura, Balogh Dorottya, Bondár Tibor și Kötő Áron. Vârsta minimă recomandată este de patru ani. Spectacolul se joacă în limba maghiară.

Duminică, 5 mai, de la ora 11.00, artiștii Teatrului „Prichindel" din Alba Iulia vor prezenta spectacolul „Ursulețul și anotimpurile".

Spectacolul, în regia artistică a Teodorei Popa, este un periplu în timp, în anotimpuri, în ani și în viață, adresat copiilor între trei și doisprezece ani.  „Simpaticele personaje din povestea noastră sunt prinse cu naivitate, cu uimire dar și cu bucurie în magica horă a anotimpurilor, descoperind că adevăratele împliniri sunt prietenia, iubirea și puterea de a dărui", precizează realizatorii spectacolului. Scenografia este semnată de Sandu Marian, iar muzica de Levente Szőcs. Distribuția este formată din Viorica Boda, Irina Melnic, Ramona Benchea Mincu și Teodora Popa. Pictura și sculptura sunt realizate de Oriana Pelladi și Sandu Marian. Spectacolul se joacă în limba română și durează aproximativ 50 de minute.

 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza