A apărut cel dintâi Pandamart la Cluj

A apărut cel dintâi Pandamart la Cluj

Cluj-Napoca și București sunt primele orașe din țară în care platforma de comenzi Foodpanda dă în funcțiune magazine proprii pentru cumpărături rapide.

În primul trimestru al anului, compania va deschide două locații noi în București și Cluj-Napoca. Pentru 2021, Foodpanda vizează extinderea rețelei Pandamart în orașe precum Oradea, Târgu-Mureș, Pitești, Ploiești sau Iași.

Potrivit reprezentanților Foodpanda, produsele puse la dispoziție prin Pandamart vor veni în completarea ofertei marilor lanțuri comerciale listate pe platformă și se axează pe nevoile imediate ale clienților - cumpărături rapide, ce pot fi livrate în maximum o jumătate de oră.

„Suntem bucuroși să anunțăm lansarea magazinelor proprii pe piața din România. Pentru anul în curs, ne propunem să consolidăm prezența rețelei în București și Cluj-Napoca, dar și să deschidem locații și în alte orașe importante din țară”, a declarat Andreea Petrișor, managing director al Foodpanda România.

La nivel global, rețeaua Pandamart numără 340 de magazine. Foodpanda este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând cu 6.000 de comercianți. Principalii săi competitori la nivel național sunt Glovo, Takeaway, Tazz, Bolt Food.

Comenteaza