Amalia Sterescu își va extinde rețeaua de public speaking la Cluj

Amalia Sterescu își va extinde rețeaua de public speaking la Cluj

Cluj-Napoca va fi primul oraș din afara capitalei în care va fi înființat un centru de programe Public Speaking School (PSS).

Amalia Sterescu, consultant de leadership, personal branding și vorbire în public din România, a anunțat extinderea la nivel național a serviciilor oferite de PSS prima școală de instruire și coaching în public speaking din România, lansată în 2013. Aceasta vizează instruirea, în 2020, a 350 de copii și tineri cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, dar și a profesorilor din școlile private și publice.

Noile variante de curs vor fi susținute atât de către Amalia Sterescu, cât și de profesioniști acreditați și premiați la concursuri de profil locale și internaționale. Aria de acoperire a programelor s-a extins la nivel național, iar principalele orașe în care cererea va fi importantă vor fi Cluj Napoca, Iași și Brașov, urmate și de alte orașe mari.

Demarată inițial ca un proiect de pregătire a profesioniștilor din toate domeniile în public speaking – PSS a instruit 1.200 de profesioniști din România și din străinătatee. “Printr-un curs de public speaking un copil învață să se exprime pe sine, învață să-și stăpânească emoțiile, învață să se facă auzit în fața publicului”, susține Amalia Sterescu.

Amalia Sterescu are 22 de ani de experiență profesională, activând atât în mediul corporate, cât și ca antreprenor. Aceasta a înființat, în 2012, primul portal al comunității de outsourcing din România, iar în 2018, BrandingYou, prima agenție de branding personal din Europa de Est.

Comenteaza