Carbochim restructurează două credite de 4,4 milioane de lei

Carbochim restructurează două credite de 4,4 milioane de lei
Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor (AGEA) a companiei clujene Carbochim va discuta restructurarea a două linii de credit, în valoare totală de 4,4 mil. lei, respectiv aprobarea unei noi linii de credit, de 3,2 mil. lei.

Conducerea companiei clujene Carbochim a convocat AGEA pentru data de 14 martie, ca urmare a solicitării venite din partea unei bănci comerciale, la care are contractate două linii de credit, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB). La primul punct al ordinii de zi a AGEA figurează aprobarea restructurării unei linii de credit multivalută (RON / EUR), în valoare de 3,2 milioane de lei. Linia de credit în euro ar urma să se diminueze cu 13.000 de euro lunar, din februarie 2013 până în februarie 2014, în timp ce linia în lei se va diminua cu 20.000 de lei lunar, în acelaşi interval.

Acţionarii companiei vor vota şi cu privire la aprobarea restructurării şi a unei a doua linii de credit, de 1,2 milioane de lei, urmând ca aceasta să se diminueze cu 20.000 de lei lunar, în intervalul februarie 2013 - februarie 2014. Directorul general al companiei şi directorul economic urmează să semneze actele adiţionale pentru prelungirea liniilor de credit.

Pe punctul 4 al ordinii de zi a AGEA figurează şi aprobarea unei noi linii de credit, în valoare de 3,2 mil. euro, ce urmează să fie garantată cu imobile şi terenuri libere de sarcini. Acţionarii urmează să voteze în privinţa mandatării Consiliului de Administraţie al companiei pentru stabilirea condiţiilor în care se va contracta creditul, precum şi a instituţiei de la care va fi contractat şi a terenurilor care vor servi drept garanţie, respectiv desemnarea persoanelor care vor semna actele.

La AGEA pot participa, respectiv să voteze, direct, prin reprezentare sau prin corespondenţă, acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor la sfârşitul zilei de 4 martie 2013.

 

Etichete
Comenteaza