Cel mai mare eveniment de comerț electronic din România, mutat din Cluj la București

Cel mai mare eveniment de comerț electronic din România, mutat din Cluj la București
Ediția de anul trecut a conferinței a avut loc la hotelul clujean Grand Italia

Organizatorii cel mai mare eveniment de eCommerce din România pentru platforma Magento au decis să îl transfere în capitală după ce primele cinci ediții au avut loc la Cluj-Napoca.

Evenimentul Meet Magento face parte din cea mai mare serie de conferințe de eCommerce din întreaga lume, ce are loc anual, în 26 de țări și este organizat de Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluții de eCommerce bazate pe această platformă.

Astfel, ediția din România se va desfășura anul acesta în 26 și 27 septembrie, la București, la Sheraton Bucharest Hotel. Până acum evenimentul avea loc în Cluj-Napoca. Conferințele Meet Magento oferă acces către comunitățile regionale din spatele industriei eCommerce, făcând legătura între comercianți, furnizori de servicii, lideri de opinie și dezvoltatori Magento din cadrul agențiilor specializate.

„Aducem în București cea mai mare conferință de eCommerce pentru platforma Magento din dorința de a reuni într-un număr cât mai mare cei mai buni specialiști din eCommerce-ul românesc, ca împreună să găsim soluții la cele mai importante probleme ale industriei și să arătăm cât de simplu este acum să începi un businesss în online sau să îl extinzi pe cel existent”, spune Vlad Stănescu, CTO Blugento.

România este țara cu cea mai mare dezvoltare a pieței de comerț electronic din Europa, înregistrând, în 2018, o creștere de 30%. Blugento este o companie clujeană, specializată în furnizarea de soluții de ecommerce bazate pe Magento, cea mai populară platformă de comerț electronic din întreaga lume. Implementarea platformei permite construirea unui magazin online de la zero, într-o singură zi.

Comenteaza