Cel mai scump apartament de închiriat în Cluj costă 1.500 euro

Cel mai scump apartament de închiriat în Cluj costă 1.500 euro
Cel mai scump apartament de închiriat în Cluj-Napoca este situat la etajul 1 al unui imobil nou de tip vilă, în apropierea Facultăţii de Medicină. Apartamentul este compus din living cu bucătărie, două băi, două dormitoare din care unul are baie proprie, hol şi debara. Este utilat şi mobilat modern şi dispune, de asemenea, de 3 terase, loc de parcare şi garaj cu telecomandă. Chiria lunară solicitată în acest caz este de 1.500 euro, relevă o analiză imobiliare.ro.

Conform analizei citate, 15,5% din totalul apartamentelor scoase la închiriere pe imobiliare.ro vizează segmentele de vârf. Astfel, în cazul a 1.107 din cele 7.137 de apartamente de închiriat, chiria lunară depăşeşte 1.000 de euro.
Cel mai scump apartament scos la închiriere în acest moment este un penthouse cu o suprafaţă utilă de 450 mp din Herăstrău, în Bucureşti. Cu 6.800 de euro, echivalentul a peste 14 salarii medii brute în România, poate fi închiriat un apartament exclusivist cu 4 camere, cu vedere spre Parcul Herăstrău, situat în imediata apropiere a restaurantelor şi cafenelelor din zonă. Imobilul în care se află are doar două apartamente pe nivel, fiecare cu vedere spre parc. Fiecare dormitor este prevăzut cu baie proprie şi dressing.

Comenteaza