Clujul are investiții de o jumătate de miliard în domeniul industrial

Clujul are investiții de o jumătate de miliard în domeniul industrial
Zona fabricii de produse medicinale este căutată de către investitorii industriali | Foto: PlantExtrakt

În luna mai, la nivelul județului Cluj, cu ajutorul asistenței de vânzări la șantiere Victa au fost identificate 30 de șantiere, a căror valoare cumulată este de 508,27 de milioane de lei.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Suprafața desfășurată a șantierelor din județ depășește 170.000 mp, conform unui raport al companiei de consultanță în construcții IBC Focus, care a inventariat și cele mai mari lucrări pentru care se caută antreprenori.

Viitorul hub regional al companiei Fan Courier va cuprinde două hale pentru depozitare și o extindere, suprafața construită fiind de de 11.294 mp, pe structură metalică și cu închideri din panouri sandwich. Suprafața amplasamentului va fi de 48.867 mp, cea a clădirii propuse, de 11.294 mp, iar cea a zonei dalate pentru acces carosabil, pietonal și parcaje, de 14.385 mp. Vor fi zone amenajate de parcare cu 68 locuri pentru autoturisme, 14 locuri pentru tiruri și șase pentru camioane.

O hală de producție de mic mobilier și componente, cu un etaj, se prefigurează în zona Suceagu - Rădaia. Terenul de studiu are 23.200 mp, este compus din trei parcele ce urmează a fi comasate și este proprietate privată, figurând juridic ca teren arabil, intravilan.

Destinația stabilită prin planul urbanistic general este de zonă cu unități industrială și depozitare, cu funcțiuni conexe cum ar fi servicii sau comerț. Momentan pe teren nu se află nimic construit, iar în zonă se mai găsesc hale cum ar fi Bif Com, PlantExtract sau Pensiunea Bonanza. Aspectul clădirilor va fi unul cu specific industrial.

O altă hală în curs de construcție va găzdui un spațiu de producție și depozitare preparate carne. Proiectul presupune construirea unei hale, platforme betonate, parcaje, drumuri de incintă, împrejmuire, utilități. Sunt 30 de investiții în acest domeniu inventariate de IBC Focus în județ care așteaptă oferte pentru antrepriză.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza