Complex de pescuit sportiv, deschis la Cluj

Complex de pescuit sportiv, deschis la Cluj

Un grup de investitori locali a dat în funcțiune, în localitatea clujeană Sânmărghita, un complex dotat cu cabane, pontoane și lac populat cu pește.

Aceștia spun că au creat spațiile amenajate pentru pescuit și activități în armonie cu mediul, în complex fiind amplasate șase cabane. Lacul Sânmărghita, din comuna Mica, este localizat la granița dintre două județe, situat între orașele Cluj-Napoca și Bistrița. Acesta este populat cu specii precum crap, caras sau somn.

"În realizarea tuturor amenajărilor am acționat cu respect față de natură, cât mai puțin intruziv. Aventurile la pescuit și relaxarea cu cei dragi trebuie să respecte specificul locului, liniștea și curățenia, ba chiar acționăm responsabil cu atât mai mult cu cât o impun în această perioadă normele de distanțare socială", explică unul dintre administratorii spațiului.

Pentru a se evita aglomerația și pentru a păstra cadrul natural, pescuitul se va face doar pe bază de rezervare. Aici se va promova în special pescuitul sportiv, dar și păstrarea de captură, în anumite limite.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza