Consultare publică la ghidul transparenţei în administraţia publică

Consultare publică la ghidul transparenţei în administraţia publică
Ghidul solicitantului pentru proiecte privind transparenţa în achiziţiile publice, lansat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), se află în consultare până pe 8 aprilie.

Părțile interesate au fost invitate să se implice în procesul de consultare, iar opiniile și contribuțiile la îmbunătățirea documentelor sunt așteptate pe internet, în formatul pus la dispoziție de Autoritatea de Management a Programului Operațional Capacitate Administrativă (POCA). Documentele sunt în fază de proiect, deci pot suferi modificări în urma finalizării procedurii de consultare.
 
POCA 2014-2020 este cofinanţat din Fondul Social European. Gestionat de MDRAP, POCA reprezintă continuarea Programului Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative 2007-2013. Programul finanțează proiecte ale administrației publice care urmăresc crearea unei administrații moderne, eficiente, servicii publice competitive, investiții și reglementări de calitate, proceduri clare, simple și predictibile de funcționare, resurse umane profesionalizate.

Comenteaza