Video Cum arată clipul de promovare a noului Porsche. Filmări la Cluj

Cum arată clipul de promovare a noului Porsche. Filmări la Cluj
Filmul de promovare a fost conceput în Transilvania | Foto: Porsche

Grupul german Porsche a dat publicității videoclipul de promovare a noului model Cayenne S. Apărut în preajma sărbătorii de Halloween, acesta a fost filmat în mai multe zone din Transilvania, precum Cluj, Brașov, Sighișoara, Sibiu.

Videoclipul a fost realizat la sfârșitul lunii octombrie, având ca personaj principal pe Sebastian Canaves, blogger de succes pasionat de călătorii din Germania. Cele mai multe scene au fost surprinse în zona Ardealului, mergând pe firul poveștii personajului Dracula, introdus în lumea mare de scriitorul Bram Stoker.

Povestea e o aventură în care Canaves este însoțit de un Porsche. Povestea începe cu Sighișoara, locul în care se spune că s-a născut Dracula. El pornește din Cluj, ajunge la Castelul Bran, merge în Brașov, iar finalul este la Mănăstirea Snagov. Echipa de filmare a fost formată din 7-8 reprezentanți ai producătorului german.

Noul Porsche Cayenne a fost lansat în urmă cu doi ani, ca model 2018. În primăvara acestui an a fost lansată și versiunea E-Hybrid, care înlocuiește astfel vechile motoare diesel, la care Porsche a renunțat.

„Porsche a primit ajutor de la noi pentru a-și găsi hoteluri, ghizi și pentru a se descurca în procedurile birocratice. Am intrat în contact cu ei prin intermediul ambasadei, pentru că ei au luat în calcul o serie întreagă de țări și de idei, iar în urma discuțiilor pe care le-am avut, i-am adus aici. I-am convins să aleagă țara noastră și le-am oferit tot suportul logistic – variante de cazare, fără cheltuială pentru minister, pentru că au plătit ei.

Ministerul i-a invitat și le-a oferit sprijinul prin reprezentanții regionali. Noi doar le-am recomandat ghizi, hoteluri, locații de filmare și i-am sprijinit cu tot ce înseamnă legătura cu autoritățile publice locale pentru autorizațiile de filmare și să nu se blocheze în birocrație”, a declarat Bogdan Tomoioagă, secretar de stat în Ministerul Turismului, la Profit.ro.

Comenteaza