Doi antreprenori clujeni care fac masaj la companii, premiați pe un vas de croazieră

Doi antreprenori clujeni care fac masaj la companii, premiați pe un vas de croazieră

Clujenii de la Tactilmed au fost premiați pentru contribuţia la incluziunea socială a persoanelor vulnerabile în muncă, în cadrul conferinţei Social Solutions by Social Entrepreneurs (CEFEC), care a avut loc la bordul vasului de croazieră Silja Symphony. Este primul astfel de premiu pe care îl primeşte o companie românească.

"Am avut norocul să lucrăm cu o echipă extraordinară şi parteneri de încredere, oameni minunaţi pe care i-am cunoscut şi cu care lucrăm zi de zi prin intermediul masajului la birou", spus Paul Mădaş, asociat în Tactilmed.

"Într-o societate dinamică, trebuie să gândim campaniile de responsabilitate socială altfel. Nu este suficient să dăm peşte oamenilor, trebuie să îi învăţăm să pescuiască singuri. Mediul corporate a fost foarte receptiv la mesajul nostru,  iar incluziunea terapeuţilor cu dizabilităţi s-a făcut firesc, natural" a menționat Ovidiu Tuduruţă, celălalt cofondator.

Tactilmed a dezvoltat o platformă online de programări şi gestiune a masajelor. Toţi utilizatorii, beneficiari de masaj la birou, primesc un user şi o parolă şi se pot programa la masaj oricând. Platforma a fost dezvoltată astfel încât orice persoană, cu sau fără dizabilităţi, să o poată folosi cu uşurinţă.

"În momentul în care cineva face o programare, terapeuţii primesc o notificare pe telefonul mobil. Un terapeut nevăzător poate deschide notificarea şi să îi citească conţinutul, folosindu-se de un program de voce şi să afle toate datele despre următorul pacient. Acest lucru nu era posibil cu o listă tipărită", a spus Paul Mădaş.

Tactilmed este o companie de masaj la birou fondată de doi tineri antreprenori la Cluj-Napoca, în 2012. În șase ani de existenţă s-a dezvoltat constant, ajungând să fie prezentă în toate oraşele mari din România. Din portofoliul său fac parte nume importante cum ar fi Stefanini România, Uniqa, Raiffeisen Bank, Evalueserve, PitechPlus, Xoom Works, Sigma Business Center sau E.ON România.

Comenteaza