Emerson face 500 de angajări în doi ani la Cluj

Emerson face 500 de angajări în doi ani la Cluj
Specialiștii în inginerie și IT sunt cei mai căutați pentru campusul de la Cluj | Foto: Emerson

Grupul industrial american Emerson a realizat anul trecut 300 de angajări, iar în prezent are deschise deja peste 150 de poziții pentru campusul său din Cluj-Napoca. 

Grupul a ajuns în prezent la peste 2.650 de angajaţi în România, cei mai mulţi activând în campusul din Parcul Industrial Tetarom II din Cluj-Napoca, iar 50 de oameni, la biroul companiei din Bucureşti, conform ZF

Emerson SRL, parte a concernului american Emerson cu vânzări globale de 17 miliarde de dolari, are disponibile 150 de locuri de muncă ce cuprind întreaga gamă de operaţiuni a com­paniei.

Posturile sunt de la automatizare şi inginerie me­canică, tehnologia infor­maţiei, dez­voltare de software, achiziţii, logistică, planificare stra­tegică, finanţe, resurse umane, mar­keting, customer care, până la producţie, in­clusiv muncitori pentru linia de producţie.

„În 2018 am angajat peste 300 de noi colegi, fiecare cu expertiză, abilităţi şi experienţe diferite. Astăzi avem apro­ximativ 150 de posturi deschise pe care ne dorim să le ocupăm cu candidaţi cali­ficaţi“, au declarat oficialii companiei.

Comenteaza