Energobit Cluj are un director nou

Energobit Cluj are un director nou

Unul dintre fondatorii EnergoBit a preluat conducerea executivă a companiei clujene, înlocuind-o pe Carmen Neagu, fost manager la GE Energy și Transelectrica.

Ștefan Gadola, unul dintre cei trei fondatori ai EnergoBit Cluj, companie specializată în echipamente, instalații și servicii pentru industria energetică, a preluat poziția de director general al societății, înlocuind-o pe Carmen Neagu, care exercita această funcție din februarie 2016.

Lui Gadola, care este și președinte al Consiliului de Administrație (CA) al EnergoBit, i-a fost delegată conducerea companiei pentru patru ani. Anterior numirii sale în funcția de director general, acționarii au aprobat modificarea actului constitutiv al societății, prin introducerea prevederii că șeful CA poate deține și funcția de CEO.

Încetarea mandatului de director general al lui Carmen Neagu s-a făcut prin acordul părților, se precizează într-un document al EnergoBit. Ea a fost numită în funcție în februarie 2016. EnergoBit a terminat anul trecut cu pierderi de 11,1 milioane de lei, în scădere amplă, cu 70%, față de 2016, în condițiile majorării cifrei de afaceri cu 7%, la 213 milioane. 

Sursa: profit.ro

Comenteaza