Firmele de recrutare ale Nokia i-au aruncat pe şomeri în braţele AJOFM. Don: "E neprofesionist" VIDEO

Firmele de recrutare ale Nokia i-au aruncat pe şomeri în braţele AJOFM. Don:
Cele două firme de recrutare a forţei de muncă ce au "închiriat" angajaţi către fabrica de telefoane mobile Nokia i-au plasat pe aceştia în sarcina agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă din Cluj, spune şeful instituţiei, Daniel Don. "E neprofesionist", adaugă el.

"Ne-au pus oamenii în braţe. Vorbim, totuşi, de firme de recrutare, selecţie şi plasare. E ca şi cum AJOFM, după ce a pierdut 25 de angajaţi, ar fi cerut firmelor de recrutare să se ocupe de ei. E neprofesionist. Măcar să ne anunţi. Ne-am trezit cu oamenii la uşa noastră. Nu era disponbilizare colectivă, pentru că erau pe perioadă determinată. Aici nu-mi este clară situaţia, cum te poţi ocupa de reintegrarea celor de la Nokia dacă nu te-ai ocupat de reintegrarea foştilor tăi angajaţi?", spune Don, cu referire la cele două firme de recrutare, Lugera&Makler şi Trenkwalder Sobis.

Amintim, producătorul de telefoane mobile Nokia a decis să-şi închidă fabrica de telefoane mobile Nokia din Jucu, din 31 martie. Mare parte a angajaţilor fabricii au fost deja disponibilizaţi în 31 decembrie.

Comenteaza