Fondatorii EMS Floor Turda lasă compania pe mâinile unui executiv din București

Fondatorii EMS Floor Turda lasă compania pe mâinile unui executiv din București

European Multisolutions Systems Floor Turda, grup specializat în aplicarea de pardoseli pe bază de răşini l-a numit pe Silviu Toader în funcţia de director general pentru România şi Ungaria.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Delegarea managementului operaţional către executivi este o decizie pe care fondatorii Claudiu şi Marius Baciu au luat-o ca parte a strategiei de dezvoltare a grupului pe termen mediu şi lung. EMS şi-a stabilit ca, până la finalul lui 2023, să ajungă la venituri de 20 de milioane de euro, dublu faţă de 2020, şi să ajungă lider european în domeniu. 

Toader a absolvit Universitatea de Construcţii din Bucureşti și are experienţă în vânzări, marketing, logistică şi dezvoltarea de business. Din noua sa poziţie, Toader va pune în aplicare strategia aprobată pentru cele două pieţe, care include extinderea portofoliului de clienţi şi dezvoltarea proiectelor existente.

După predarea atribuţiilor - proces care se va finaliza în august, Claudiu Baciu se va concentra pe alte proiecte, precum dezvoltarea primei școli de aplicatori din România, proiect cofinanţat din fonduri europene, care a început în acest an. Managementul diviziei care operează proiectele grupului în Belgia, Luxemburg şi Franţa a fost delegat către Denis Lantin, profesionist cu experienţă de 20 de ani în reorganizare de echipe şi companii.

EMS a încheiat anul 2020 cu afaceri de 10 milioane de euro, în creştere cu 20% faţă de anul precedent. Aceasta este o companie antreprenorială integral românească fondată în 2010, la Turda. Grupul are 140 de angajaţi şi operează în România şi pe pieţele din Belgia, Luxemburg, Franţa şi Ungaria, cu trei divizii specializate. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza