Foto Hotelurile Clujului se redeschid "pe bucăți"

Hotelurile Clujului se redeschid "pe bucăți"
Hampton a fost timp de două luni hotel de campanie
Hotelurile Clujului se deschid "pe bucăți"
Hotelurile Clujului se deschid "pe bucăți"
Hotelurile Clujului se deschid "pe bucăți"
Hotelurile Clujului se deschid "pe bucăți"

Mai multe unități turistice din Cluj-Napoca și-au anunțat redeschiderea în "valul doi", mai puțin cu restaurantele și centrele spa, iar evenimentele le găzduiesc în sistem restrâns.

Victoria (3*) a dat drumul la partea de cazare, nu însă și la cea de restaurant. “După cum știți, hotelurile sunt deschise din 15 mai în condiții de cazare speciale. Pe această cale dorim să vă anunțăm că și hotelul nostru este deschis.

Urmărim în permanență recomandările și instrucțiunile autorităților locale de sănătate pentru a putea oferi cele mai bune servicii posibile, protejând în același timp atât oaspeții, cât și echipa noastră. Restaurantul se va deschide la o dată pe care o vom anunța ulterior, în funcție de reglementările în vigoare”.

Sunny Hill (4*) a precizat că va organiza, începând cu 15 iunie, evenimente private în interior. “Astfel, restaurantul și sălile de evenimente pot fi puse la dispoziție pentru orice eveniment privat cu maximum 20 de persoane”.

Este deschis acum și Paradis (4*). “Micul dejun va fi servit în cameră, spa-ul rămâne închis, urmăm un program strict în ceea ce privește procesul de dezinfectare a întregului hotel. Vom pune la dispoziția dvs dezinfectant la recepția de la intrarea în hotel. Grija pentru sănătatea oaspeților noștri și a staff-ului hotelului va rămâne prioritară”.

Hampton by Hilton (3*) acceptă rezervări din 5 iunie, trei zile mai târziu deschizându-și porțile. Hotelul a fost unul dintre primii susținători ai campaniei anticoronavirus Un Singur Cluj, contribuind timp de două luni la asigurarea a 2.500 de nopți de cazare pentru personalul medical din prima linie.

La începutul acestei luni, unitățile turistice din Cluj-Napoca au început să se reorganizeze pentru a produce venituri. DoubleTree by Hilton (5*), fostul City Plaza, își închiriază camerele celor care recurg la munca de la distanță, însă nu neapărat în propria locuință.

Pentru a se încadra în normele de siguranță sanitară, la Opera Plaza (5*), micul dejun este servit în cameră, cu posibilitatea din partea clientului de a-și alege din meniurile selectate, dar și ora de livrare. Din 1 iunie, mai multe hoteluri din oraș au anunțat oficial activarea teraselor, printre care Sunny Hill și Ramada (4*).

Nu numai restaurantele de la hoteluri și-au redeschis terasele, ci și cele care aparțin de localuri ca Marty Restaurants, Charly Pub, Caro Vintage, Form Cafe. Crama Haiducilor a informat că își modernizează terasa din cadrul restaurantului pensiunii și că ea va fi deschisă în curând.                                           

 

 

Comenteaza