Încă o şansă pentru Mechel: se aşează la masă cu potenţialii clienţi

Încă o şansă pentru Mechel: se aşează la masă cu potenţialii clienţi
Prefectura Cluj mai încearcă o dată să deblocheze situaţia combinatului Mechel Câmpia Turzii, care a anunţat săptămâna trecută desfiinţarea a încă 800 de posturi: mâine Mechel se aşează la aceeaşi masă cu potenţialii clienţi, pentru a încerca să obţină contracte.

 


Întâlnirea are loc mâine la amiază la Instituţia Prefectului, iar la aceasta vin agenţi economici care comercializează sau folosesc produsele livrate de Mechel. La întâlnire vin şi prefectul Gheorghe Vuşcan, subprefectul Mihnea Iuoraş, dar şi directorul pentru Estul Europei al Mechel, Yuri Gushkin, şi directorul combinatului din Câmpia Turzii, Sergei Fedorov.

Amintim, Mechel a anunţat săptămâna trecută că va disponibiliza aproape toţi angajaţii combinatului din Câmpia Turzii. Vor rămâne angajaţi puţin peste 200 de salariaţi, care vor lucra la o singură secţie, ce va fi subordonată unui alt combinat din grupul Mechel. Planul de restructurare al grupului afectează toate combinatele deţinute de Mechel în România, dar cel din Câmpia Turzii este de departe cel mai afectat - la cea mai recentă rundă de disponibilizări, în vară, jumătate dintre posturile desfiinţate la nivelul grupului se refereau la Mechel Câmpia Turzii.

Sindicatul Mechel a anunţat pentru joi un protest faţă de deciziile de restructurare ale grupului, în centrul oraşului Câmpia Turzii.

Comenteaza