Închide combinatul Mechel, dar dă tichete de reduceri la rechizite pentru copiii metalurgiştilor

Închide combinatul Mechel, dar dă tichete de reduceri la rechizite pentru copiii metalurgiştilor
A închis întreprinderile, dar anunţă azi că sprijină educaţia copiilor de metalurgişti. Vorbim de grupul Invest Nikarom, care deţine între altele combinatul Mechel Câmpia Turzii, închis în urmă cu câteva luni.

Administrația întreprinderilor COS Târgoviște, Ductil Steel Buzău, Industria Sârmei Câmpia Turzii și Laminorul Brăila are în derulare proiectul social "Gata pentru școală", o campanie prin care se dorește sprijinirea participării copiilor la programele de învățământ, anunţă Invest Nikarom.

Pentru începerea anului școlar în 16 septembrie, administrația va oferi, pentru fiecare copil al angajaților care urmează cursuri școlare, câte un talon de reduceri în valoare de 50 de lei, care poate fi folosit în rețeaua magazinelor Carrefour Market din orașele respective pentru achiziționarea de rechizite sau articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

"Cu acest sprijin simbolic ne dorim ca toți copiii angajaților de la cele patru întreprinderi să aibă un start cât mai propice în noul an școlar", anunţă compania.

Invest Nikarom a cumpărat în februarie activele Mechel din ţara noastră, pentru 52 de euro. Din 2012, la Mechel Câmpia Turzii au fost disponibilizate colectiv, în mai multe etape, 1.700 de persoane, în combinat rămânând doar câteva zeci de angajaţi.

 

Comenteaza