Managerii de restaurante câștigă până la 1.000 de euro pe lună. La Cluj sunt printre cei mai căutați din țară

Managerii de restaurante câștigă până la 1.000 de euro pe lună. La Cluj sunt printre cei mai căutați din țară
| Foto: Wavebreakmedia - Depositphotos.com

În funcție de experiență, un manager de restaurant poate să aibă un salariu între 700-1.000 de euro/lună în România.

Un angajat pe poziţia de manager de restaurant are un salariu care variază, în medie, între 700 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs, potrivit unui comunicat.

Manager de restaurant. Cum arată candidatul ideal?

Un manager de restaurant este responsabil de coordonarea de echipe pentru bucătărie. Atenţia la detalii, dinamismul şi abilităţile bune de comunicare sunt calităţi care descriu candidatul ideal pentru această poziţie. Angajatorii caută de regulă oameni cu o experienţă semnificativă în domeniul industriei alimentare şi cunoştinţe despre management-ul stocurilor şi aprovizionare într-o bucătărie, care să ştie să administreze bugetul. În prezent, candidaţii au numeroase oferte disponibile pe platformă pentru rolul de manager de restaurant, cea mai mare parte dintre ele în Bucureşti, Ilfov, Satu Mare şi Cluj. Având în vedere sarcinile specifice acestui rol, oferta salarială medie este de 700 - 1.000 de euro - Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: masă asigurată, decontare transport, tichete de masă.

Managerii de restaurante sunt printre cei mai căutați la Cluj

În prezent, 589 de posturi vacante pentru poziţia de manager de restaurant sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov, Satu Mare şi Cluj.

Comenteaza