Milionarul nr. 1 al Clujului a apărut într-o băcănie din Bună Ziua

Milionarul nr. 1 al Clujului a apărut într-o băcănie din Bună Ziua
Oltean și Vuza, la o degustare de produse locale | Foto: Bolloga

Cel mai bogat clujean, Ștefan Vuza, care a apărut foarte rar în public în oraș, în ultima vreme, a fost imortalizat alături de proprietarul unei noi băcănii din oraș, degustând produsele din regiune pe care le promovează. 

“Când pui sămânță sănătoasă în brazdă, cresc șansele pentru o recoltă bogată. Tot așa se întâmplă atunci când depui eforturi, ești riguros și ai un produs premium.

Recolta noastră de azi e mulțumirea că Ștefan Vuza ne-a călcat pragul. Suntem încântați că băcănia are ce să ofere tuturor celor ce pun preț pe siguranța alimentară. Susțineți producătorii locali e îndemnul!”, a relatat proprietarul Bolloga, Ovidiu Oltean.

La anunțul restricționării activității în piețe, el le-a propus producătorilor locali să își desfacă produsele prin intermediul băcăniei recent deschise.

“Măsura închiderii piețelor pentru producători îi afectează în mod direct. Practic, acum e lovită mâna țăranului, a producătorului, cea care hrănește din totdeauna acest popor. Acest centru al produselor de înaltă calitate se adresează în mod exclusiv celor care pot furniza certificate ce le atestă calitatea de producător”.

Antreprenorii care au înființat Păstrăvăria Bolloga, din zona Huedin, au demarat în acest an un proiect destinat promovării și integrării produselor românești certificate ecologic. Ei au început să crească acolo pui de găină în regim natural.

Vuza a cumpărat în toamnă, cu 7 milioane de euro, vila de 1.000 mp, din Corbeanca, a fostului fotbalist Cristian Chivu. Businessman-ul controlează grupul Serviciile Comerciale Române, cu 19 societăți, printre care Chimcomplex Borzești, Uzuc Ploiești, Sinterom Cluj, Caromet Caransebeş, Someş Dej. În Top Capital 2019, era cotat cu o avere de 145 de milioane de euro.

Comenteaza