Nemții de la Rehau își vând proprietățile din Apahida cu 2,5 milioane de euro

Nemții de la Rehau își vând proprietățile din Apahida cu 2,5 milioane de euro

Fabricantul german de produse pe bază de polimeri a scos la mezat proprietățile sale din comuna clujeană Apahida ca parte a strategiei de concentrare a producției în hubul de la Sibiu.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Grupul german Rehau vrea să vândă două proprietăţi din Cluj (Apahida) şi Bucureşti (Tunari) cu 7 milioane de euro, ca parte a procesului de relocare a birourilor şi de construcţie a unui hub regional până la finalul anului 2022.

Aceasta a desemnat agenția imobiliară Cushman & Wakefield Echinox (CWE) să gestioneze procesul. Rehau relochează birourile în locaţii centrale şi construieşte un nou hub la Sibiu. Proprietatea din Apahida are un preţ de vânzare de 2,5 milioane de euro, iar cea din Tunari, de 4,5 milioane.

”Investiţiile planificate în România susţin valorile, misiunea şi viziunea Rehau şi vor aduce produsele şi serviciile noastre mai aproape de clienţi. Ne concentrăm şi asupra bunăstării angajaţilor noştri şi ne-am angajat să relocăm birourile în locaţii centrale, pentru a asigura un acces facil către sediile Rehau. Avem încredere că partenerul nostru CWE va găsi cele mai bune soluţii pentru actualele facilităţi din Apahida şi Tunari”, a declarat Alexandru Oprea, country manager al Rehau România.

Proprietatea Rehau din Cluj este situată lângă Gara Apahida, în apropierea aeroportului, cu acces la Drumul Naţional 1C. Suprafaţa terenului e de 16.900 mp, spaţiul de producţie şi depozitare are 2.000 mp, iar cel de birouri, 1.000 mp. Grupul este specializat în soluţii bazate pe polimeri, cu vânzări anuale de 3,5 miliarde de euro. În România, grupul avea 86 de angajaţi şi afaceri de 44 de milioane euro în 2019.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza