Foto Noul proprietar al City Plaza și-a deschis două centre IT la București

Noul proprietar al City Plaza și-a deschis două centre IT la București
Noile birouri, prezentate potențialilor angajați | Foto: Softvision

A doua mare companie informatică a Clujului, Softvision, a înființat două centre în capitala țării pentru care face deja angajări. Fondatorul acesteia este Laurențiu Russo, investitorul care a cumpărat actualul hotel Hilton DoubleTree.  

“Bucureştiul este capitala României. Cu mai mult de două milioane de oameni. Sunt în jur de 35 de universităţi în oraş. Softvision Bucharest Studio are două birouri în centrul oraşului, în zona Aviatorilor, în apropiere de staţia de metrou. Birourile sunt destul de apropiate, la doar trei minute distanţă de mers pe jos. Softvisioners de la Bucureşti vin din toate colţurile ţării. Trebuie să-i cunoşti!”, îi îndeamnă reprezentanții Softvision pe potențialii angajați.

Compania a prezentat și imagini din noile sale birouri din capitală, atât cu zonele de lucru, cât și cu cele de relaxare. Dezvoltatorul clujean de aplicații software avea în vizor îndeosebi specialiști IT care pot dezvolta software pe platformele de IOS, Android, Microsoft. Softvision are peste 1.200 de angajați și birouri în Cluj, București, Baia Mare, Iași, Timișoara și San Jose (SUA).

Angajații au parte de traininguri de specialitate, acces plătit la conferințe naționale și internaționale și cursuri online. Aceștia beneficiază de masă zilnică la birou, servicii medicale gratuite, reduceri și facilităti la sporturi, traininguri interne sau externe, facilități bancare, discount la pilonul III pentru pensia privată, teambuilding-uri și petreceri. Softvision Cluj-Napoca a înregistrat o cifră de afaceri anuală de 181 de milioane de lei și un profit de 9,6 milioane în 2016, conform Ministerului Finanțelor Publice.

Top 5 IT Cluj (cifră afaceri 2016)

  1. Endava             311 mil. lei

  2. Softvision         181 mil. lei

  3. NTT DATA         163 mil. lei

  4. TSE/Betfair        126 mil. lei

  5. Iquest                123 mil. lei

Sursa: ARIES

 

Russo a integrat hotelul în lanțul Hilton

Hotelul City Plaza a devenit anul trecut Hilton DoubleTree, intrând sub umbrela celebrului lanţ internaţional. Unitatea turistică de pe str. Sindicatelor a făcut obiectul unei tranzacţii de 10 milioane de euro, în care pachetul de control a trecut de la omul de afaceri Sorin Dan, cel care l-a înfiinţat, la Laurenţiu Russo, fondatorul companiei Softvision Cluj. Ulterior, hotelul a intrat în renovare, pentru a îndeplini standardele Hilton. City Plaza are 85 de camere și un centru de conferinţe cu 440 de locuri.

Comenteaza