O companie de iT din Cluj, partener al unei platforme mondiale de soluţii de business

O companie de iT din Cluj, partener al unei platforme mondiale de soluţii de business
O companie de tehnologia informaţiei din Cluj anunţă astăzi că devine partener al unei platforme mondiale de furnizare de soluţii business inovatoare.

Este vorba de Evozon Systems, care devine din octombrie partner Liferay, Inc, o platformă web enterprise recunoscută pe plan mondial pentru furnizarea de soluții business inovatoare și eficiente cu rezultate imediate.

"Statutul de partener înseamnă pentru companie faptul că Liferay recunoaște calitatea serviciilor oferite și competențele tehnice ale echipelor noastre de dezvoltare. În plus, parteneriatul aduce cu sine noi oportunități de dezvoltare, fiindcă partenerii Liferay beneficiază pe deplin de sprijinul celor de la Liferay și de vasta lor experiență tehnică", explică oficialii companiei clujene.


"Prin parteneriatul cu Liferay, Evozon are multiple avantaje. În primul rând, consider că am căpătat mai multă vizibilitate pe piața serviciilor de dezvoltare software din Cluj Napoca și nu numai, dovedind că suntem apreciați pentru ceea ce facem, iar expertiza noastră tehnică este de top. În al doilea rând, ne-am luat angajamentul de a pune preț pe calitatea serviciilor furnizate, încercând să fim, totodată, printre cei mai competitivi în ce privește raportul calitate/preț. Nu în ultimul rând, creșterea portofoliului nostru de parteneri ne oferă mai multe oportunități de dezvoltare și de crestere economică", a declarat Cornel Cozar, Java Department Manager la Evozon, într-un comunicat de presă.


Evozon System este o agenție de servicii software româno-australiană, cu sediul în Cluj Napoca şi cu o echipă de peste 200 de programatori.

Comenteaza