Oferta de la Cluj pentru Oltchim: 100 de milioane cash, 450 de milioane investiţii

Oferta de la Cluj pentru Oltchim: 100 de milioane cash, 450 de milioane investiţii
Chimcomplex, membră a grupului Serviciile Comerciale Române Cluj, deținut de omul de afaceri Ștefan Vuza, va depune o ofertă pentru a participa la licitația privind vânzarea combinatului chimic Oltchim.

Ştefan Vuza (foto) a declarat că oferta sa depășește 100 de milioane de euro şi pregătește totodată investiții cumulate la Oltchim de 450 milioane de euro pentru următorii ani, în cazul în care va fi declarat câștigător, potrivit profit.ro.
 
"E clar că vom depune o ofertă pentru Oltchim. Noi am vorbit cu auditorul, se vor întâlni cu noi pe 9 septembrie. Noi suntem interesați de tot ce există la Râmnicu Vâlcea, fără platforma petrochimică Bradu din cadrul Arpechim Pitești", a declarat Vuza.
 
Combinatul din Râmnicu Vâlcea, aflat în insolvență din ianuarie 2013, a fost scos la vânzare oficial, pe bucăți, prin nouă pachete de active. Investitorii pot depune scrisori de interes pentru oricare sau pentru toate pachetele de active până la 30 septembrie.

ZIUA de CLUJ a arătat condiţiile în care conducerea Chimcomplex le-a prezentat pentru a achiziţiona activele combinatului. Vuza este cotat drept cel mai bogat clujean în Top Capital, cu o avere de 135 de milioane de euro. Grupul pe care îl controlează, SCR, cuprinde 19 firme, cele mai importante fiind Chimcomplex Borzești, Uzuc Ploiești, Sinterom Cluj sau A6 Impex Dej.

Comenteaza