Park Lake 2 și-a scos apartamentele la închiriat

Park Lake 2 și-a scos apartamentele la închiriat
Cele două ansambluri sunt amplasate pe malul lacurilor din Gheorgheni

Locuințele din cel mai recent ansamblu rezidențial ridicat lângă lacurile din cartierul clujean Gheorgheni au fost scoase nu la vânzare, ci la închiriere.

Dezvoltatorul Amistar Euroconsult Cluj (AEC) a scos la închiriere apartamentele de 1-3 camere din Park Lake 2 și spațiile comerciale de la parterul imobilului de pe str. Galați, cu suprafețe de 1.270 și 475 mp. Locuințele sunt puse la bătaie la stadiul mobilat și utilat, dressing, spațiu de birou, cameră de joacă pentru copii.

“Apartamentele au fost astfel proiectate încât să se alinieze la standardele cele mai înalte și pretențioase ale fiecărui client în parte”, conform dezvoltatorului. Ansamblul are 10 etaje, cu 200 de apartamente, grupate pe două scări, cu parcări exterioare și subterane.

AEC a mai finalizat proiecte imobiliare pe străzile Sarmizegetusa și Galați nr. 2 (Park Lake 1) din Cluj-Napoca, ambele vândute integral. Societatea este deținută de oamenii de afaceri vâlceni Andrei Grigorescu (50%) și Claudiu Zaharia (50%).

Chiria lunară practicată la apartamentele de două camere în blocurile noi din zona lacurilor din Gheorgheni este între 400 și 600 de euro, conform portalului de specialitate Imobiliare.ro.

Randament de 50% la închiriere

Achiziționarea de locuințe în vederea obținerii unui randament anual din închiriere a fost unul dintre cele mai bune plasamente financiare în perioada 2017-2020 în România, potrivit unui raport al companiei de consultanță imobiliară SVN. Cei care au achiziționat locuințe în vederea închirierii ulterioare au putut obține un randament mediu în euro de de 25,4%. Dacă se ia în calcul și creșterea prețurilor, de 21%, câștigul unui plasament financiar pe segmentul rezidențial urca la 46%.

Comenteaza