Foto Piața volantă din Chinteni creează dependență: ”Lume, lume, /Hai la fructe și legume, /Lapte, brânză, ouă, carne /Și alte produse faine”

În comuna Chinteni din județul Cluj, municipalitatea organizează de mai bine de o lună, în fiecare sâmbătă, o piață volantă cu bunătăți direct de la producători. 

În fiecare sâmbătă, la piața volantă din Chinteni, lucuitorii comunei și nu numai, pot găsi tot felul de bunătăți, pâine pe vatră, legume, fructe, produse lactate, ouă, siropuri, direct de la producători. Sâmbăta trecută a fost servit inclusiv miel la ceaun cu balmoș. 

Lume dragă, lume bună,
Ne vedem de-aproape-o lună
Sâmbăta de dimineață
Aici, în Chinteni la piață!
De vă place ce găsiți,
Nu ezitați, reveniți!
Pe lângă ce v-am adus,
Acum avem ceva-n plus!
Mâncare pentru om bun:
BALMOȘ ȘI MIEL LA CEAUN!

Inițiativa Primăriei Chinteni este apreciată, iar organizatorii promit că au destule produse și pentru sâmbăta aceasta. ”Vă așteptăm și sâmbăta viitoare, asigurându- vă că vă vom îmbia cu o gamă mult mai variată de produse”.

În piața volantă din localitatea Chinteni sunt comercializate produse direct de la producători. Piața funcționează, în fiecare zi de sâmbătă, între orele 08:00 – 13:00.

”Producătorii locali și nu numai, interesați de comercializarea produselor proprii, sunt rugați să se adreseze Primăriei comunei Chinteni, depunând o cerere în acest sens, iar în funcție de numărul de producători participanți, locația va fi stabilită fie în curtea Casei de Cultură Chinteni (în cazul unui număr restrâns de participanți), fie pe platoul Sălii de Sport (în cazul unui număr mai mare de participanți).", transmite Magdalena Lucia Suciu, primarul Comunei Chinteni. 

Comenteaza