Platformă de transport: Iulius Mall Cluj, între cele mai populare destinaţii solicitate de clienţii din România

Platformă de transport: Iulius Mall Cluj, între cele mai populare destinaţii solicitate de clienţii din România

Aeroportul Henri Coandă, Gara de Nord din Bucureşti şi Iulius Mall din Cluj-Napoca au fost cele mai populare destinaţii solicitate de clienţi în 2019, potrivit datelor transmise de platforma de transport Bolt.

Bolt, activă în Bucureşti, Cluj Napoca şi Timişoara, a realizat un top cu cele mai populare destinaţii solicitate de clienţii săi, în România, la nivelul întregului an 2019 şi de Revelion.

În 2019, pe primul loc în preferinţele utilizatorilor aplicaţiei se află Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti, urmat de Gara de Nord. În top se mai află Iulius Mall Cluj-Napoca, Park Lake Mall Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Cluj.

”Lungimea medie a unei călătorii cu o maşină Bolt a fost în Bucureşti de 7,2 km, în Cluj-Napoca, de 4,6 km şi în Timişoara, de 4,5 km. La acest capitol, valorile din România se apropie de cele din SUA, mai precis din New York. Majoritatea călătoriilor Bolt sunt în oraş, pe distanţe relativ scurte”, arată compania.

Pe baza statisticilor călătoriilor Bolt din 31 decembrie 2018, utilizatorii din România au apelat la serviciile de ride-hailing pentru a sărbători Revelionul în marile pieţe ale oraşelor. În Bucureşti, cele mai solicitate destinaţii au fost Piaţa Constituţiei, Romexpo şi Piaţa Revoluţiei, iar în Cluj-Napoca şi Timişoara, tot zonele centrale.

”Utilitatea serviciilor noastre creşte exponenţial de sărbători, când clienţii de ride hailing vor să se simtă bine, să petreacă alături de cei dragi”, a declarat Cristian Sălceanu, directorul de operaţiuni al Bolt România. Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, este una dintre cele mai mari platforme europene de transport. În România, principalii concurenţi ai platformei sunt Uber, Clever/Free Now şi Yango.

Etichete
Comenteaza