Promisiuni de inaugurare pentru 80 de km pe A3 și A10

Promisiuni de inaugurare pentru 80 de km pe A3 și A10

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a enumerat șantierele de autostrăzi unde lucrările sunt aproape de finalizare și a vorbit despre proiectele de infrastructură care vor fi începute în acest an.

Ministrul Lucian Bode a anunțat că în acest an aproximativ 80 de kilometri de autostradă vor fi dați în folosință. 

„Avem 164 de km de șantiere deschise în acest moment pe autostrăzi si drumuri expres. Suntem foarte avansați cu 41 de kilometri Sebeș-Turda, aproape 90% progres fizic. Mă aștept ca cei 41 de km să fie finalizați și dați în trafic în acest an. 17 kilometri pe Autostrada Transilvania, Iernut-Chețani. Sigur, vom realiza și descărcarea de la Chețani și putem vorbi și de darea în trafic a acestui lot. Biharia-Borș, 6 km finalizați în iulie (...) Dacă lucrurile merg așa cum au început, avem toate motivele să sperăm că aceste tronsoane vor fi date în trafic”, a declarat Lucian Bod, la Digi24.

Ministrul Transporturilor a precizat că în acest an vor începe lucrările la mai multe tronsoane pe Autostrada Transilvania.

„Vom începe lucrările la alți 8 kilometri din Autostradă Transivlania (...) Semnăm pentru tronsonul 4 Sibiu-Pitești, îmi doresc să semnăm și pentru 3 tronsoane pe Autostrada Transilvania", a mai spus Lucian Bode.

Comenteaza