Rețeaua clujeană de cafenele Narcoffee Roasters se duce către Sibiu

Rețeaua clujeană de cafenele Narcoffee Roasters se duce către Sibiu

Oamenii de afaceri clujeni Marcelus Suciu și Dan Isai au decis să intre pe piața sibiană prin lanțul de cafenele Narcoffee Roasters.

Acesta va avea două locații noi, una în Cluj și una în Sibiu, în următoarele două luni și țintește afaceri de 1,2 milioane de euro la finalul acestui an, au transmis reprezentanții companiei. Lanțul deținut de către Marcelus Suciu, proprietarul Marty Restaurants, și de Dan Isai, fondatorul Salad Box, este prezent în Cluj-Napoca, București, Baia Mare și Praga, conform Wall Street.

Rețeaua numără acum nouă locații: două coffee shop-uri și două kiosk-uri în Cluj, două coffee shop-uri în București, un coffee shop în Baia Mare și unul în Praga, în regim de franciză. În următoarele două luni, Narcoffee va deschide un coffee Shop în Vivo Cluj și altul, în franciză, în noul mall din Sibiu, în noiembrie.

Pentru 2019, reprezentanții Narcoffee estimează afaceri de 5,67 milioane de lei și un profit înainte de amortizare de 1,3 milioane de lei. Bugetul inițial de investiție variază în funcție de suprafața pe care se desfășoară conceptul. Pentru o suprafață mică, de 4-10 mp, un coffee corner, investiția poate ajunge până la 15.000 de euro. Pentru un kiosk sau o locație mică, care are 10-30 mp, investiția se ridică la 25.000 de euro.

Într-un coffee shop de 30-70 mp, investiția este de 40.000-65.000 de euro, în timp ce pentru suprafețele mari, de peste 70 mp, investiția pornește de la 70.000 și poate ajunge la 85.000 de euro. Narcoffee Roasters a fost lansat în 2017, odată cu deschiderea primei cafenele din Cluj.

Comenteaza