S-a închis Librăria Bookstory

S-a închis Librăria Bookstory

Conducerea librăriei de pe Bulevardul Eroilor a luat decizia de a o închide pe o perioadă nedeterminată.

Hotărârea a fost pusă în aplicare “pentru a ne păstra cititorii și librarii în siguranță”, iar comenzi se pot face acum doar pe internet, conform managerilor acesteia. “Pentru a umple golul de învățare, conectare și descoperire,  înlocuim vizitele la Bookstory cu transmisii live, pe contul nostru de Facebook.

Ne apropiem de cărți, acum, când ni se recomandă distanțarea socială. Vă punem la dispoziţie opţiunea de a achiziţiona vouchere-cadou pentru voi sau cei dragi, care vor putea fi folosite imediat ce vom fi în siguranță.

Dacă aveţi nevoie de „un plin de cărţi”, avem posibilitatea de a vă livra prin curier, fără a fi nevoie să vă deplasaţi, luând toate măsurile necesare pentru siguranţa noastră şi a voastră. Toate comenzile preluate sunt expediate a doua zi, plata se poate face ramburs sau prin transfer bancar”.

Bookstory este o librărie independentă clujeană care promovează ideile noi, interesul pentru carte și promovarea lecturii, într-un spațiu al inovației culturale. În cadrul Galei Industriei de Carte din România din 2013, acesteia i s-a acordat diploma de excelenţă la categoria Best New Entry - librării.

Premiul a fost câştigat pentru strategia de impunere a brandului pe piaţa de carte şi pentru campaniile de promovare a cărţilor şi autorilor.

Comenteaza